Dill restaurant opent zijn deuren

Vandaag was het dan zo ver.
De opening van het budget restaurant van Dill aan het Rabbijn Maarsenplein.
Een lunch kost €3.50 en een diner slechts €5,00, waarvoor je een voor-, hoofd- en nagerecht krijgt geserveerd. In het gezellige restaurant is plaats voor 60 man.
In eerste instantie werd aangenomen dat er een samenwerkingsverband was tussen Lidl en Dill (zoals ook blijkt uit de naam) maar helaas heeft de supermarktketen zich teruggetrokken. Er was ook overigens nooit sprake van een formeel samenwerkingsverband.
Wel kreeg Dill een mooi boeket bloemen van de Lidl.
Albert Heijn wilde wel heel graag met de horecaonderneming in zee.
De prijzen blijven identiek: Dill zal in de gerechten die hij serveert het Basic merk en AH huismerk verwerken.
Haagse oprichter Ad Sedubun (links op de foto met de eigenaresse) is zeer optimistisch.
Tot april is het restaurant al volgeboekt en de ondernemer heeft plannen voor uitbreiding naar een groter pand in de Hofstad. Ook wil hij afdelingen in Rotterdam, Utrecht, Nijmegen en Arnhem oprichten, maar dat hangt af van het succes in Den Haag.

Aan publiciteit heeft hij in elk geval geen gebrek: de Duitse televisie heeft hem geïnterviewd en zijn restaurant heeft in België, China en zelfs Turkije in de krant gestaan.

Vandaag serveerde hij op het gezellige Rabbijn Maarssenplein ook al in een stand diverse gerechten in het kader van het Chinees Nieuwjaar.

Een gevuld winkelmandje met Albert Heijn onderstreepten de unieke samenwerking.
3 reacties
Frank
Het restaurant, ZIJN deuren.
Sorry, ik kan er niet meer tegen. Krijg wat van die HAAR-ziekte…
Geertje
Gelukkig is er geen sprake van een haarziekte 🙂
Maar je hebt gelijk!
Ik pas het aan….
Pingback: